Verover de wereld online

Onze

diensten

Diensten  

Maatwerkoplossingen voor uw online platform

Wanneer u de prestaties van uw website of webwinkel wilt verbeteren of persoonlijk advies voor een nieuw project zoekt, staan onze adviseurs graag voor u klaar. Ervaren mensen, met kennis van online en van ondernemerschap. Wij  adviseren u én helpen ook om veranderingen door te voeren. Maak gebruik van onze kosteloze intake om uw vraag te bespreken. Daarna doen wij u graag een vrijblijvend voorstel.

  • null
    E-learning

Wilt u het kennisniveau van uw medewerkers op pijl houden of wilt u online zelf e-learning verkopen? Wij ontwikkelden speciaal voor procademy, een unieke e-learning platform in de cloud.

Jaarlijks worden er tienduizenden e-learning modules gevolgd op het procademy platform. Van Stichting de Kindertelefoon tot een Grolsch.

Ga naar procademy.nl

  • null
    Webshops

Wilt u een specifieke product feed, speciale klantgroepen of een multistore? Wij hebben ervaring met het bouwen van extra veilig (zorg), extra veel (onderwijs) en extra voordelig (commerciële webshops).

Wij zijn sinds 2008 actief in de e-commerce wereld, de webwinkels die wij beheren behalen meer dan een miljoen transactie’s per jaar. Graag gaan we in gesprek over uw online verkoop plannen.

Surfspot
Staatsbosbeheer
Natuurmonumenten
Kindertelefoon
Van Dijk Educatie